Vanguard Natuur

Stabiliteit en Gebruiksgemak

Breed assortiment multi-coated verrekijkers met geavanceerde optische kwaliteit en ergonomische designs om de ervaring van het observeren te vergroten. Lichtgewicht, zakformaat verrekijkers maken het gemakkelijker om dichtbij de natuur te komen wanneer u onderweg bent. Een assortiment van spottingscopen met een ongelooflijke kleurenweergave en contrast voor een hoge resolutie weergave. Essentiële benodigdheden om de optische prestaties te optimaliseren en met andere apparatuur te verbinden.

Verrekijkers

Gebouwd voor duurzaam gebruik

Vanguard heeft meerdere internationale awards voor ontwerp en technologie ontvangen, en blijft kwaliteit verrekijkers ontwikkelen voor zowel vogelaars als sport- en natuurliefhebbers.

Spotting Scopes

Opmerkelijk Helder en Bijzonder Ontwerp

Vanguard creëert spottingscopes van uitzonderlijk vakmanschap en design voor uw optimale kijkervaring in alle situaties.

Tassen

Geïnspireerd door het Buitenleven.

Vanguard's tassencollectie werd ontworpen om aan de specifieke wensen van elke natuurliefhebber te voldoen. Zorg ervoor dat u op uw volgende avontuur uw favoriete spullen veilig en comfortabel meeneemt.

Koffers

Onverwoestbare Koffers voor je uitrusting

De stevige koffers van Vanguard hebben innovatieve functies voor ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid. Deze koffers houden uw spullen veilig, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Accessoires

Accessoires voor Statief en Optiek / Schoonmaaksets

Haal het meeste uit uw optiek met Vanguard's sporting optics accessoires. Breng uw kijkervaring naar een hoger niveau met verrekijker-statief mounts, camera-spottingscope adapters en camera stabilisatoren voor digiscoping.