Fotowedstrijd tijdens FOTOWEEK
Dit bericht werd geplaatst op 08-09-15 door Vanguard USA.← Vorige berichtVolgende bericht →

Fotowedstrijd tijdens FOTOWEEK

fotoweekFotowedstrijd tijdens FOTOWEEK

Gedurende de gehele fotoweek (11-20 September) VEO-264TR-2-No-Shadowkunt meedoen aan de fotowedstrijd van de FOTOWEEK en kans maken op een VANGUARD VEO AM-264TR Monopod!

Elke vrijetijdsfotograaf is welkom; professionals uitgesloten. U mag maximaal 3 foto’s insturen onder voorwaarde dat u ze in 2015 heeft gemaakt. Voor meer informatie kunt u terecht bij onderstaande winkels, waar u eveneens een gratis exemplaar kunt ontvangen van een magazine over straatfotografie. De inhoud is gericht op de doelgroep beginnende consument en behandelt alle typen camera’s, objectieven en accessoires: het is bedoeld als eye-opener van wat er zoal mogelijk is. Maar op=op.

Bezoek dus snel tijdens deze fotoweek één van onderstaande winkels en maak kans op een Vanguard VEO AM-264TR.

Alkmaar (Cameraland), Amsterdam (APS the Photo Factory, Solleveld en Camera Warehouse), Apeldoorn (Hofma), Deventer (Hekkert), Foto Video Ede, Eindhoven (Cityfoto), Emmen (Meilink), Haarlem (Camera Warehouse), Heerenveen (Expert, Camgear), Hoorn (Coenstad), Houten (van Ekdom), Huissen (van Eimeren), Nijmegen (Verweij), Raalte (De Fotograaf), Sassenheim (Fotoservicewinkel), Schagen (Beemster), Schijndel (Keetels), Tilburg (Jans en Tuerlings), Uden (de Vakman), Utrecht (Ben Romp), Venlo (Linders), Venray (Dom Melskens), Wageningen (Leenarts), Wateringen (Loch), Foto Winschoten, Zeewolde (René Tuinte), Zutphen (Drent) en Zwolle (Keuzekamp)

Geef een reactie
  •  
Contact Us