Alta Fly 55T

2018 TIPA-AWARD WINNAAR: BESTE CAMERATAS


De ALTA FLY 55T is een supercompacte vierwielige (handbagage*) trolley waar meer in past dan je denkt: 2 Compacte Systeem Camera’s met maximaal 6 lenzen, of 2 Spiegelreflexcamera’s met 4-5 lenzen (tot 300mm F4), een flitser en accessoires. Ook is er ruimte voor een 14" laptop, een tablet en kun je een statief meenemen.

 • Voldoet aan de strengste regels van luchtvaartmaatschappijen (vorm en inhoud)*
 • Vierwielig en wendbaar
 • 3 Beveiligingspuntensysteem - houdt de inhoud veilig voor nieuwsgierige handen
 • Altijd beschermd - overal goed gevoerd
 • Goed georganiseerd - tal van speciale vakken, organizers en aansluitingen voor alle benodigdheden
 • Veiligheid voorop - dubbele veiligheidssluitingen
 • Ruimte voor 14" laptop + tablet
 • Verwijder eenvoudig het interieurverdeelcompartiment
 • Stabiel - gebalanceerd statief dragend systeem
 • ALTA LINK - Alta Action Statieftasaansluiting voor de ultieme Vanguard ALTA EXPERIENCE
 • Regenhoes 

* Luchtvaartmaatschappij-handbagagevoorschriften kunnen worden gewijzigd en verschillen per luchtvaartmaatschappij en per land. Om aan de vereisten te voldoen, moet u mogelijk laptops, statiefhouders en bijlagen verwijderen. Bel uw luchtvaartmaatschappij of bezoek de betreffende website voor de huidige beperkingen voor wat betreft afmetingen en gewicht.

# ALTA FLY 55T

Description

Details

De ALTA FLY 55T vierwielige handbagage* Trolley is ontworpen voor de uitdagingen waar professionele fotografen voor staan wanneer ze over de hele wereld reizen. Gemaakt van duurzame, antikras, vochtbestendige materialen, is deze trolley bestand tegen jarenlange slijtage.

Ultraveilig: uitgerust met een  '3 beveiligingspuntensysteem';  gespsluiting over de externe ritssluiting en een interne geritste klep, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over nieuwsgierige handen of ogen. En Last but not least: het interieur is volledig aanpasbaar, zodat u de inhoudscapaciteit flexibel kunt dicteren.

Of u nu op reis bent, of op locatie bent gearriveerd en aan het werk bent: het goed gevoerde interne compartiment van de ALTA FLY 55T is volledig te openen (gebruiksgemak) en de veelzijdige verdelers kunnen eenvoudig worden aangepast aan 2 compacte systeemcamera’s met maximaal 6 lenzen, of aan 2 spiegelreflexcamera’s met 4-5 lenzen (tot 300 mm f / 4), een flitser en meerdere accessoires.

Het georganiseerde opslagsysteem vergemakkelijkt onderweg al uw reisbehoeften en creëert een efficiënte workflow op locatie: afzonderlijk gevoerde compartimenten passen om een tablet en zelfs om een 14"-laptop. Grote externe voorvakken met organizer aan de binnenzijde bergen alles weg  wat u bij de hand wilt hebben tijdens het reizen, zoals een tablet, laders, smartphone, reisdocumenten, portemonnee, zonnebril, enz.

De ALTA FLY 55T is een wendbare vierwielige trolley, met een enkele beugelgreep en stevige boven- en zijgrepen. Het heeft ook een geavanceerd rugtuigharnas, dat uit de weg glijdt wanneer je het niet gebruikt. Trek de wielbeschermers uit bij het dragen op je rug. Om klaar te zijn voor alle eventualiteiten hebben we de tas versterkt met duurzaam water- en krasbestendig materiaal aan de onderkant. Regenhoes is inbegrepen.

Met speciale statiefaansluitingsbanden kunt u uw statief veilig meenemen en kunt u genieten van de volledige ALTA EXPERIENCE met ALTA LINK: neem uw ALTA PRO STATIEF mee in de geavanceerde ALTA ACTION STATIEFTAS die is bevestigd op uw ALTA FLY TROLLEY!

* Luchtvaartmaatschappij-handbagagevoorschriften kunnen worden gewijzigd en verschillen per luchtvaartmaatschappij en per land. Om aan de vereisten te voldoen, moet u mogelijk laptops, statiefhouders en bijlagen verwijderen. Bel uw luchtvaartmaatschappij of bezoek de betreffende website voor de huidige beperkingen voor wat betreft afmetingen en gewicht.

Specs

max Screen Size 9.7 Tablet
Notebook capacity 14"
Shoulder Bag Type Backpack
Garantie 2 Years
Extended Warranty Limited Lifetime
Inside Dimensions (mm) 310 × 115 × 410
Outside Dimensions(mm) 345 × 220 × 550
Weight (kg)  3,49
Weight (lb) 8.51
Color Black

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):