Alta Pro 2+ 263AB100

Alta Pro 2+ 263AB100

De Vanguard Alta Pro 2+ 263AB100 is een statiefset met een lichtgewicht, 26 mm, 3-sectie aluminium statief plus Alta BH-100 balhoofd. Het heeft een onafhankelijke weerstandsknop en kan een maximale belading aan van maar liefst maximaal 7 kg (/15,5 lbs). Met onze unieke MACC (Multi-Angle Center Column: Meervoudig instelbare Middenbuis) kan het statief/ de kop onder vrijwel elke hoek worden geplaatst. Hiermee heeft u een ultieme vrijheid in creativiteit.

 

 • Balhoofd: 360 ° pannen, wrijvingsregeling, 2 waterpassen, snelle Arca-type Snelkoppeling
 • Snelle actie: intuïtieve opzet is slechts een kwestie van seconden
 • Uniek perspectief: MACC (Multi-Angle Center Column: Meervoudig instelbare Middenbuis) voor een onbeperkte creativiteit in de instelling van de opnamehoek
 • Onwankelbaar: Stevige zeshoekige middenkolom
 • Veelzijdigheid van positioneren: 3-delige poten met 4 hoekstanden: 20 °, 40 °, 60 ° en 80 °
 • Robuust: magnesium;  en aluminium uit de vliegtuigindustrie, voor lichtgewicht en langdurige prestaties
 • Rock Solid-positionering: uniek "gesloten" "ontgrendeld" Twist-Lock-systeem
 • Waterpassen
 • Hoge prestaties qua werklast: tot 7 kg, voor mogelijkheden voor meerdere/ zwaardere spullen
 • Extra stabiliteit: canopy ophanglus voor mogelijk contragewicht
 • Alta Link: 3/8 draads bonusverbinding voor elk accessoire: reflector, gelede of flexibele armen, en veel meer
 • Grip and go: op 2 poten antislip TPU-grepen voor alle weersomstandigheden
 • Stevig op uw voeten: gehoekte rubberen voetjes voor elk terrein (spike voetjes separaat leverbaar)
 • Berg het op: bonus statief tas inclusief schouderriem
# ALTA PRO 2+ 263AB100
Gebruikershandleiding

Description

Details

De Vanguard ALTA PRO 2+ 263AB100 is de nieuwe standaard voor het ultieme prestatiestatief:

De gegarandeerd feilloze ondersteuning voor niet alleen uw camera, maar voor uw gehele creatieve workflow.

De belangrijkste productkenmerken zijn onder meer:

MACC (Multi-Angle Center Column: Meervoudig instelbare Middenbuis).  Een unieke middenkolom met een snel actiecentrum voor een snelle, eenvoudige en intuïtieve "draai en vergrendel" -positionering in elke hoek met stappen van 15 °. En een bereikrotatie van -90 ° tot + 90 °: dus een  onbeperkte creativiteit ondersteunend, zodat de resultaten op elk gebied aanzienlijk verbeteren: van landschapsfotografie tot en met macro-fotografie!

Centrale kolom- en vergrendelingsmechanisme: ons mechanisme biedt eenhandige, moeiteloze en soepele bediening. En een snelle actieopstelling. En dat terwijl onze unieke zeshoekige centrale kolom zorgt voor verbeterde rigiditeit en stabiliteit.

Bereik een perfecte positionering en balans van het statief, geschikt voor elk soort ondergrond door gebruik te maken van de krachtige en stabiele instelopties met 4 hoeken van 20 °, 40 °, 60 ° of 80 °.

Geavanceerde Twist-Lock: ultrasnelle 35 ° draai naar vast ("lock") of los ("unlock"): dit zorgt voor het supersnelle inklappen en uitklappen van de poten. Dit geweldige, snelle en zeer bijzondere nieuwe systeem is ontworpen om een ​​ongeëvenaarde belasting te ondersteunen in vergelijking met elk ander statief beschikbaar in dit segment.

ALTA-Link: de kern van het statief is uitgerust met een 3/8 draadaansluiting, die een gemakkelijke verbinding mogelijk maakt met additionele accessoires, zoals verlichtingsapparatuur en gelede of flexibele armen, waardoor onze gebruikers er ongelooflijke nieuwe creatieve mogelijkheden bij krijgen.

Superieure bouwkwaliteit: vervaardigd met eersteklas materiaal, zodat het statief stevig/robuust en tegelijk lichtgewicht is.  De vele mogelijkheden omvatten onder andere: waterpas en speciale ophanglus om te zorgen voor perfecte positionering en extra stabiliteit door contragewicht. Non-slip TPU-grepen op 2 van de poten voor alle weersomstandigheden; gebogen rubberen voetjes voor perfecte grip op elk terrein (en ALTA SF spikes zijn separaat leverbaar). Meegeleverde statieftas, waar ook elke standaard kop in mee past.

ALTA BH-100 statiefkop: biedt ultieme controle voor het bereiken van de beste fotografische resultaten. Dit is een kop die elke gewenste positie kan bereiken en daar veilig in kan worden vergrendeld. De kop stelt u in staat om de camera gemakkelijk te manoeuvreren voor snelle en nauwkeurige opnamen.  De Vanguard ALTA BH-100 Kop is vervaardigd door state of the art materialen en productieprocessen, zodat het veilige sluitsysteem onwrikbaar is en uw spullen op hun plaats blijven in alle hoekposities. Aanvullende prestaties: duurzaam aluminium (materiaal uit de vliegtuigindustrie) behuizing; gemakkelijk te grijpen grote hendelslot; ergonomische weerstandscontrole, precisievergrendeling; onafhankelijk panning slot; twee waterpassen voor nauwkeurige 90 ° -hoek postionering in slechts één seconde en nauwkeurige panoramafoto's van 360 °  of videografiecorrecties; universele Arca-type snelkoppelingsvergrendeling, met een ingebouwde veiligheidspin zodat u niet per ongeluk uw camera los laat schieten; QS-60 V@ Snelkoppeling met een ¼”D ring.

Beleef de volledige Vanguard Alta Collectie ervaring met Vanguard Alta Rise en Alta Sky tassen, de Vanguard Alta Fly Trolleys, Alta Action statief tassen en Alta SBM en SBL stonebags.

Specs

Material Aluminum
Garantie 2 Years
Extended Warranty 8 Years
Weight (lb) 5.3
Weight (kg)  2,40
Load capacity (kg) 7
Folded Length (mm) 739
Extended height (in) 68.2
Extended height (mm) 1734
Multi Angle Central Column Yes
Bubble Level on Tripod 1
Leg Sections 3
Leg Angles 4
Leg Lock 35° (R)EVOLUTION Lock
Head Specs Alta BH 100 Ball Head
Head Attachment Fitting 1/4"-20 Screw, 3/8"-16 Screw
Quick Shoe QS-60 V2
Bubble Level on Head 2
Swivel 360° 360 Degree
Color Grey
Carrying Bag Included Yes

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):