Vanguard Foto & Video

Statieven, monopods, statiefkoppen, tassen en accessoires

Statieven, eenbeen statieven, balhoofden, neigkoppen en gerelateerde accessories met unieke eigenschappen voor alle niveaus. Rugzakken, slingtassen, schoudertassen, snuittassen, hoesjes en andere accessoires in een verscheidenheid van maten met de te verwachten betrouwbaarheid en innovativiteit. Multifunctionele koffers bieden een ultieme bescherming van foto-video apparatuur in vele afmetingen en praktische uitvoeringen. Breed assortiment multi-coated verrekijkers, monokijkers en telescopen met geavanceerde optische kwaliteiten en ergonomische designs.

Statieven

Uw Mooiste Foto's moeten nog geschoten worden

De uitgebreide collectie foto-video accessoires van VANGUARD is als een snoepwinkel voor fotografen, vol met essentiële middelen die helpen om dat ene moment efficiënter vast te leggen. Het omvat koffers en tassen die veilig en gemakkelijk je apparatuur vervoeren, innovatieve statieven, eenbeen statieven en balhoofden met ongeëvenaarde veelzijdigheid en flexibiliteit.We zijn toegewijd aan het creëren van statieven met de meest unieke eigenschappen en de betrouwbaarheid die je van ons verlangt. Neem ons Alta Pro statief als voorbeeld. Verkrijgbaar in lichtgewicht koolstofvezel of in een stevige aluminiumlegering, waardoor traditionele statieven al snel achterhaald lijken. Het Alta Pro Multi-Angle Central Column (MACC) systeem stelt gebruikers in staat om de middenzuil in hoeken van nul tot 180 graden en in variabele verticale en horizontale posities in te stellen. Hierdoor is je bereik groter dan ooit tevoren.

Eenbeenstatieven

Stabiliteit en Gebruiksgemak

Vanguard monopods zijn het perfecte gezelschap voor fotografen op reis. Door de stoere, lichtgewicht constructie zijn ze gemakkelijk mee te nemen.

Statiefkoppen

Positioneer uw Camera veilig en met Precisie

Statieven, eenbeen statieven, balhoofden, neigkoppen en gerelateerde accessoires met unieke eigenschappen voor elk niveau

Camera Tassen

Waar Functionaliteit en Stijl elkaar ontmoeten

Al 25 jaar lang is VANGUARD de wereldwijde leider in hoogwaardige foto-video-accessoires (statieven, eenbeenstatieven, balhoofden, camera tassen en koffers), jacht accessoires (boogschutter koffers, geweer- en pistoolkoffers, statieven en jachtstoeltjes) en sport optiek (verrekijkers en spotting scopes). Het diverse aanbod bestaat uit producten met unieke functies die industrie standaarden gaan vormen.

Koffers

Onverwoestbare Koffers voor uw apparatuur

Multifunctionele koffers bieden een ultieme bescherming van foto-video apparatuur in vele afmetingen en praktische uitvoeringen

Accessoires

Statief-accessoires, Schoonmaaksets en Geheugenkaartdoosjes

Reinigingset, Geheugenkaart doosjes,…