VEO 2 204AB

VEO 2 204AB

De Vanguard VEO 2 204AB is een gemakkelijk te vervoeren en superlichtgewicht, 20 mm, 4-delig aluminium reisstatiefkit met een compacte kogelkop
en een maximale werklast van 4 kg / 8,8 lbs. Het weegt slechts 1,2 kg en kan worden verlengd tot 135 cm / 53,1 inch.
De VEO 2 204AB biedt het exclusieve, unieke centrale kolomsysteem waarmee u het statief in een handomdraai kunt instellen, evenals het nieuwe geavanceerde draai ontgrendelingssysteem.
Het beste statief is het statief dat u altijd bij u kunt dragen.

 • Intuïtief in gebruik, zodat u snel het statief kunt instellen en in de gewenste positie kunt brengen
 • exclusief en innovatief centraal kolomsysteem waarmee u de centrale kolom en statiefpoten in minder dan 15 seconden kunt instellen.
 • Hoogwaardig materiaal (magnesium, aluminiumlegering uit de vliegtuigindustrie) voor een licht gewicht, maar gecombineerd met stevigheid en langdurige prestaties.
 • Robuuste kogelkop met grote ergonomische knoppen die veilig 4 kg / 8,8 lb werklast leveren voor foto's van hoge kwaliteit. Arca-compatibele snelkoppeling.
 • Geavanceerd Twist-lock-systeem voor snelle en solide positie-instelling. Verleng de 4 secties binnen een paar seconden.
 • Speciaal ontworpen poten voor soepele en nauwkeurige verlenging.
 • Speciale ophanglus voor contragewichten of zakken, voor extra stabiliteit.
 • Onafhankelijke positionering van het been in 3 verschillende hoeken (20, 45 en 80 graden) voor meer veelzijdigheid en de mogelijkheid om aan oneffen terrein aan te passen; zodat u creatievere foto's kunt maken.
 • Non-slip, all weather TPU-grepen op 1 poot voor perfecte hand-grip
 • Schuine rubberen voetjes voor stevigheid/stabiliteit
 • Bonus: statieftas met uitbreidingssysteem voor elk formaat standaardkop.
 • Standaardgarantie (minimaal 2 jaar) + 8 jaar verlenging garantiebonus door registratie van het product op de Vanguard-website.
# VEO 2 204AB

Description

Details

Het samenstellen van foto's van unieke architectuur uit verschillende beschavingen, het vastleggen van onverwachte momenten van dieren in het wild, prachtige scènes van culturen en mensen van over de hele wereld, genieten van de verschillende schoonheden van de natuur: het zijn unieke gelegenheden om uw verhalen en emoties te delen.

Neem het overal mee naar toe! Stel het in enkele seconden op, gebruik de geavanceerde statiefpoten en draai slot systemen met vertrouwen terwijl u geniet van veelzijdige creatieve mogelijkheden. Het VEO 2 204AB-statief is gefabriceerd als uw beste paspoort voor reisfotografie. Met een knip van de vingers zwaai je de centrale VEO 2-kolom op zijn plaats, sluit je je camera aan en ben je klaar om op op te nemen. De VEO 2 BH-45 Ball Head is stevig en werkt perfect dankzij de grote ergonomische knop. De  Arca-type compatibele plaat met D-vormige schroef biedt snelle bevestiging en ontgrendeling van de camera. De 4-delige poten van aluminiumlegering worden geleverd met een snel, geavanceerd twist-lock-systeem dat ergonomisch is ontworpen om met één hand te worden verlengd en binnen 10 seconden te vergrendelen. De low-angle adapter en de 3 beenhoeken bij 20 graden, 45 en 80 graden zorgen voor een perfecte positionering en stabiliteit op oneffen terrein en biedt u ook de mogelijkheid om meer creatieve foto's vanuit verschillende hoeken te maken. Met gehoekte rubberen voetsteunen biedt de VEO 2 u de perfecte grip op de grond. VEO 2 SF spikes (afzonderlijk verkrijgbaar) zorgen voor een stabiele positie voor buitenomgevingen. De speciale ophanglus biedt een optie voor een contragewicht voor extra stabiliteit ... Een stijlvol ontwerp met een zacht rubberen handvat biedt een onverslaanbare grip. Gebruik de meegeleverde draagstatieftas met schouderriem wanneer u klaar bent om uw volgende fotoavontuur aan te gaan.

Geniet van de voordelen van de volledige VEO COLLECTION EXPERIENCE met Vanguard VEO 2-statieven en de Vanguard VEO TRAVEL en Vanguard DISCOVER tassen.

Specs

Material Aluminum
Garantie 2 Years
Extended Warranty 8 Years
Weight (lb) 2.6
Weight (kg)  1,40
Load capacity (kg) 4
Folded Length (mm) 400
Extended height (in) 53 1/8
Extended height (mm) 1350
Minimum Height (mm) 175
Bubble Level on Tripod 1
Connector Yes
Leg Sections 4
Leg Angles 3
Leg Lock Twist Lock
Head Specs VEO BH-45
Head Base Attachment 3/8 and 1/4
Quick Shoe QS-60S V2
Bubble Level on Head 1
Swivel 360° 360°e
Independent Pan Lock Yes
Independent Tilt Lock Yes
Carrying Bag Included Yes

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):