VEO 2 235CB

De VEO 2 235CB is een gemakkelijk verplaatsbare en superlichte, 23 mm, koolstofvezel reisstatiefset. Het balhoofd heeft een maximale draagkracht van 6 kg ( /13,2 lbs). Het weegt slechts 1,2 kg en kan tot 145 cm worden uitgestrekt.

  • Intuïtieve bediening om het statief in de gewenste positie te zetten: exclusief en innovatief centraal kolomsysteem waarmee de centrale kolom en statiefpoten in minder dan 15 seconden kunnen worden ingesteld.
  • Eerste klas materiaal (Magnesium, Koolstofvezel) voor een licht gewicht, stevigheid/ robuustheid en langdurige prestaties.
  • Multi-actie balhoofd met 3 onafhankelijke knoppen voor vergrendeling, panning en weerstandsregeling. Ergonomische knoppen bieden werklastprestaties van 6 kg, voor afbeeldingen van hoge kwaliteit. Arca-compatibel snelkoppelingsvlak.
  • Geavanceerd Twist-lock-systeem voor snelle en solide positie-instelling. Het uitklappen van de 5 secties is een kwestie van seconden.
  • De poten (buizen) zijn zodanig ontworpen dat deze soepel en nauwkeurig kunnen worden uitkgeklapt.
  • Speciale ophanglus op de statiefbasis voor het bevestigen van contragewichten of zakken voor extra stabiliteit.
  • Onafhankelijke positionering van de poten in 3 verschillende hoeken (20 °, 45 °, 80 °) voor meer veelzijdigheid. En voor de mogelijkheid om zich aan te passen aan oneffen terrein, zodat u creatievere foto's kunt maken.
  • Anti-slip, weerbestendige TPU-grepen op 1 poot voor de perfecte handgreep.
  • Schuine rubberen voetjes zodat een stevige positionering op de grond verzekerd is (spike-voetjes zijn ook nog eens apart verkrijgbaar).
  • Bonus-statieftas, met uitbreidingssysteem voor standaard statiefkoppen.
# VEO 2 235CB

Description

Details

De Vanguard VEO 2 235CB beschikt over het exclusieve en unieke centrale kolomrotatiesysteem waarmee u het statief in een handomdraai kunt instellen. Ook beschikt het over het nieuwe en geavanceerde draai-slotvergrendelingssysteem (met ¼ draai) voor snelle ingebruikneming en solide instelling. De VEO 2 BH-50 balhoofd werkt met 3 onafhankelijke speciale knoppen voor vergrendeling, panning en weerstandsregeling.

Het creëren van foto's van unieke architectuur uit verschillende beschavingen, het vastleggen van onverwachte momenten van dieren in het wild, prachtige scènes van culturen en mensen van over de hele wereld, de schoonheid van de natuur op elke denkbare plek: het zijn unieke gelegenheden om uw verhalen en emoties te delen.

Neem het mee waarheen u maar wilt, installeer het in een kwestie van seconden, maak gebruik van de speciale poten en draaisloten en benut de veelzijdige mogelijkheden in creatieve positioneringen. Het Vanguard VEO 2 235CB-statief is ontworpen om uw "beste paspoort" te zijn voor reisfotografie. In een handomdraai zwaait u de centrale VEO 2-kolom op zijn plek, sluit u uw camera aan en zo bent u in een oogwenk klaar om te fotograferen. Het stevige VEO 2 BH-50 multi-actie balhoofd werkt perfect met 3 onafhankelijke speciale knoppen voor vergrendeling, panning en weerstandsregeling. De Arca-type compatibele plaat met ¼ "D-ring schroef zorgt voor een snelle camera bevestiging en release. De uit 5 secties bestaande Koolstofvezel poten hebben snel en geavanceerd twist-lock-systeem. Deze is ergonomisch ontworpen om met één hand te kunnen worden bediend en de poten in minder dan 10 seconden op de gewenste stand te vergrendelen. De lage hoekadapter en de 3 pootinstellingen op 20 °, 45 ° en 80 ° zorgen voor een perfecte positionering en stabiliteit op oneffen terrein. En bieden u ook de mogelijkheid om creatievere foto's vanuit verschillende hoeken te maken. Met gehoekte rubberen voetjes biedt de VEO 2 u de perfecte grip op de grond. VEO 2 SF spikespoten (afzonderlijk verkrijgbaar) zorgen weer voor een stabiele positionering in  buitenomgevingen. De speciale ophanglus op de statiefbasis maakt nog het bevestigen mogelijk van een contragewicht of zakken voor extra stabiliteit ... Een stijlvol ontwerp met een zacht rubberen handgreep biedt een onverslaanbare grip. Gebruik de meegeleverde draagstatieftas met schouderriem wanneer u er klaar voor bent om uw eerstvolgende fotoavontuur aan te gaan.

Specs

Material Carbon Fiber
Garantie 2 Years
Extended Warranty 8 Years
Weight (lb) 2.6
Weight (kg)  1,09
Load capacity (kg) 6
Folded Length (mm) 403
Extended height (in) 57
Extended height (mm) 1450
Leg Sections 5
Leg Angles 3
Leg Lock Twist Lock
Head Specs VEO BH-50
Head Base Attachment 3/8 and 1/4
Quick Shoe QS-60S
Bubble Level on Head 1
Swivel 360° Yes
Independent Pan Lock Yes
Independent Tilt Lock Yes
Friction Control Yes
Color Carbon
Carrying Bag Included Yes

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):