VEO Discover 38

De VEO DISCOVER 38 is een messenger tas welke ruimte biedt voor een spiegelreflexcamera met een  bevestigde lens, 1-2 extra lenzen, een flitser, essentiële accessoires, een 11" laptop of tablet en een VEO statief/monopod in de tas of buiten de tas. Deze veelzijdige messenger tas biedt ultieme compactheid waarmee je 24/7 creatieve momenten kunt ontdekken!

 • Altijd ondersteunend: 2 verschillende opties om uw VEO-statief/eenbeenstatief mee te dragen
 • Incognito: zelfs met een statief hoeft niemand te weten dat dit een cameratas is
 • Snelle actie: toegang vanaf de bovenkant
 • Altijd beschermd: overal goed gevoerd
 • Geen gezoek: felgekleurd interieur maakt het vinden van uw spullen eenvoudig
 • Comfortabel: verstelbare, gevoerde schouderriem
 • Gemakkelijk te vervoeren: sluit aan op de handgreep van uw trolley bagage
 • Goed georganiseerd: speciale vakken voor alle benodigdheden
 • Veilige opslag: speciaal achtervak voor reisdocumenten en portemonnee
 • Zakelijk ingesteld: ruimte voor een 11" laptop of tablet
 • Vergeet niet te blijven drinken: zijvak voor waterfles    
 • Schoon en droog: waterbestendig en anti-kras materiaal aan de onderkant
 • Hou het droog: compleet afdekkende regenhoes
# VEO DISCOVER 38

Description

Details

De Vanguard VEO DISCOVER 38-messengertas is gemaakt voor het vervoeren van het compacte Vanguard VEO-statief of monopod, en biedt u twee naadloos passende draagopties: ofwel in het volledige toegewijde en discrete interne compartiment met zij-toegang met ritssluiting, ofwel vastgezet aan de voorkant van de tas met behulp van de geïntegreerde bevestigingssleuf en riemen. Met deze nieuwe, onopvallende benadering van reisfotografie, hebt u altijd uw ondersteuning bij de hand. U voelt zich zo nooit gehinderd wanneer u moet rennen om de ​​trein te halen, een moment vast wilt leggen of onopvallend nieuwe locaties wilt verkennen.

De VEO DISCOVER 38 biedt snelle toegang via de geritste bovenzijde tot een groot hoofdcompartiment waarin u voldoende opbergruimte heeft voor een spiegelreflexcamera met bevestigde lens, 1-2 extra lenzen, een flitser en essentiële accessoires. Wanneer u ook een grotere  lens mee wilt nemen, kunt u deze eenvoudig in het interne compartiment aan de onderzijde onderbrengen, terwijl u dan de externe aansluiting voor het VEO-statief / de monopod gebruikt. We hebben natuurlijk ook rekening gehouden met alle andere essentiële spullen en hebben in het ontwerp een speciaal laptopcompartiment opgenomen dat geschikt is voor een 11"-laptop of tablet. Een ruim voorvak met ritssluiting voor alles wat u onderweg snel nodig hebt. Speciale ruimte voor een waterfles. En een discreet achtervak om kostbaarheden zoals portefeuilles en reisdocumenten dicht bij uw lichaam te bewaren waar geen nieuwsgierige handen kunnen reiken.

 Als het driepootstatief of het eenbeenstatief erin is opgeborgen, ziet de Vanguard VEO DISCOVER 38 er niet uit als een cameratas. En als u de tas niet als zodanig hoeft te gebruiken, kunt u deze eenvoudig omzetten in een grote, ruime en comfortabele tas voor dagelijks gebruik. Gewoon door de insert te verwijderen en uw camera-uitrusting thuis laten.

Extra functies zorgen ervoor dat u maximale prestaties krijgt: onze ongeëvenaarde kwaliteit, materialen en tasconstructie, het stevige waterbestendige en anti-kras materiaal aan de onderkant en onze compleet afdekkende regenhoes.

De Vanguard VEO DISCOVER 38 draagt ​​u comfortabel over borst of over schouder met behulp van onze goed gevoerde anti-slip schouderriem. En met een speciale riemconnector kunt u de tas over de handgreep van uw bagage laten glijden voor eenvoudige transport.

Specs

Max Lens capacity 2
Notebook capacity 12"
Shoulder Bag Type Shoulder bag
Garantie 2 Years
Extended Warranty Limited Lifetime
Inside Dimensions (mm) 410 x 140 x 280
Outside Dimensions(mm) 420 × 160 × 290
Weight (kg)  1,01
Weight (lb) 2.03
Color Black

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):